Volledige ontzorging

Gourmetten is lekker en vooral lekker makkelijk. Zo hoeft er niet iemand uren in de keuken te staan om een hele maaltijd te bereiden. Nee, nu doet iedereen dat lekker zelf, en we eten alleen wat we echt lekker vinden. Vooral voor de kinderen is gourmetten een waar feest. Wij hebben een ruime keuze in gourmet en grillplaat schotels. Gourmet thuisbezorgen doen wij tegen vergoeding van €10,- mits u binnen een straal van 75 kilometer van ons bedrijfspand laat leveren. Dit kan ook op een camping of een vakantiepark zijn. Het maakt ons niet uit waar u wil gourmetten, in de vakantie reizen we u gewoon achterna.

De voordelen van Gourmetkampioen

Bij het huren van een Gourmet zijn bij ons nog vele extra’s mogelijk. Naar wens kunt u bijvoorbeeld extra saus en salade aan uw pakket toevoegen. Onze gourmetstellen bestaan uit sets met 2 pannetjes of te wel, samen met uw overbuurman of buurvrouw gebruikt u een setje. Wij zorgen er altijd voor dat u voldoende brandstof heeft. Die leveren wij er namelijk gewoon bij, vul de branders een kwartier voordat u wilt gaan starten en steek ze 2 minuten voordat u gaat beginnen aan. Naast de gourmetstellen hebben wij ook elektrische grillplaten.

Wij leveren dus alle compleet voor u thuis óf op uw vakantieadres af. En u kunt alles weer vuil retour doen, wij doen de afwas!