Grillplaat

Gezellig tafelen met de Gourmetkampioen

Wat is grillplaten eigenlijk? Simpel! Gourmetten op een elektrische tepan yaki plaat! Afhankelijk van de groep ontvang je 4 of 6 persoons platen. Kies je favoriete pakket, of combineer, en geniet van een onbezorgde avond gezelligheid aan huis. Wij zorgen voor vlees, salades, sauzen, groentes, brood, eitjes, borden, bestek, servetten en ga zo maar door. Jij gaat met je gasten lekker genieten en later halen wij de afwas weer bij je op!

Wat is grillplaten?

Een grillplaat kies je als je liever op een grote plaat met iedereen bakt, dan ieder voor zich in een pannetje. Het voordeel van een grillplaat is dat als je klaar bent, je de plaat eenvoudig uit kan schakelen. Verder bak je op een grillplaat met minder boter dan in een pannetje en een grillplaat is ook eenvoudig schoon te maken tussendoor. Even het houten schrapertje eroverheen en je kunt weer verder met bakken. Je hebt wel elektriciteit nodig en ben je met een flinke groep dan is dat vaak een probleem. Je kunt niet zomaar 2 of 3 grillplaten op 1 stopcontact zetten, dan vliegt de stop er in de meterkast gegarandeerd uit. Dus ben je met een grote groep dan adviseren wij gourmet.

Wat leveren wij?

Wij leveren uw grillplaat bestelling met een groot assortiment vlees en/of visproducten, sauzen, salades, groentes om te bakken en brood met kruidenboter. En natuurlijk voldoende grillplaten en borden met bestek. Wij hebben verschillende maten grillplaten, dus afhankelijk van de groep ontvang je grote platen voor 6 personen of een wat kleinere plaat voor 4 personen. En wij halen alles weer vuil bij je op.

Onze grillplaat pakketten

Je hebt de keuze uit verschillende grillplaat pakketten; standaard, luxe, vis en kids. Het verschil zit hem vooral in vlees, bij het luxe pakket zitten net wat meer luxere vleesproducten als bij het standaard pakket, het is maar net wat jezelf lekker vind.

Waar moet ik rekening mee houden?

Wees erop bedacht dat je zelf een verlengsnoer of een kabelhaspel regelt, en natuurlijk geaard. Rol de haspel wel volledig af en plaats maar 1 grillplaat per groep. Als je dus meerdere grillplaten ontvangt, zorg er dan voor dat de stroom verdeeld zit. Pas op, ook de buitenkant kan heet worden. Plaats op de tafel bij voorkeur niet te veel nét naast de grillplaat, alles wat er dicht bij in de buurt staat wordt namelijk ook warm.