Gourmetten wie heeft dat nog niet eerder gedaan? Iedereen toch wel, vooral als kind is dat een feest, je eigen eten bakken. Deze activiteit is waarschijnlijk uit Azie overgewaaid. Het is een gezellige bezigheid aan tafel. Vooral op vakantie is het een welkome bezigheid, en weet je wat het mooiste is? Wij komen dit ook op uw vakantie adres bezorgen, mits u wel in ons verzorgingsgebied op vakantie bent natuurlijk Je kunt het ook een beetje vergelijken met racleet, dit is typisch Zwitsers en wordt gedaan met kaas; terwijl bij gourmetten gourmetvlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood. Op vakantie of een lekker weekendje weg is er niks zo makkelijk als lekker gourmetten. Hoeft u niet uren in de keuken te staan en wij doen zelfs de afwas. Wij hebben een ruime keuze in gourmet en grillplaat schotels. Gourmet thuisbezorgen doen wij tegen vergoeding van €10,- mits u binnen een straal van 75 kilometer van ons bedrijfspand laat leveren. Dit kan ook op een camping of een vakantiepark zijn.

Gourmet op vakantie, gewoon makkelijk

Bij het huren van een Gourmet zijn bij ons nog vele extra’s mogelijk. Naar wens kunt u bijvoorbeeld extra saus en salade aan uw pakket toevoegen. Wat zeker handig is, onze gourmetstellen leveren we uit in 2 persoons stellen. Of te wel, met 2 gasten heeft u 1 gourmetstel beschikbaar. Zo kunt u nog makkelijker uw vlees of vis bakken. Naast de gourmetstellen hebben wij ook een assortiment met grillplaten in ons assortiment. Ook kunnen we in plaats van gourmetstellen op brandpasta een elektrische grillplaat leveren. Dan hoeft u de branders niet aan te steken. Let wel op, deze grillplaatjes worden heel heet, we leveren 1 grillplaat voor 4 personen. Zet ook niet teveel grillplaten op 1 stopcontact. 

Grillplaat ja gezellig!!

Wij hebben een groot aantal pakketten voor u geselecteerd, de keuze is reuze en alles wordt compleet met gourmetvlees, salades, brood, gourmetset en brandpasta geleverd. En alles gaat weer vuil retour. Gourmet thuisbezorgen is gewoon makkelijk en je hoeft zelf nergens meer voor te zorgen. Na het weekend halen wij alles weer vuil op, met de beheerder is vaak wel een plekje af te spreken waar u alles vuil kunt achterlaten en wij alles weer ophalen. Ook kunt u eenvoudig uw bestelling verder aanvullen met verse vis voor op de gourmet, rauwkostsalades, slamixen, rauwkostsalade met dressing of een lekkere fruitspies.