Gourmet

Wij zijn slagers en dat proef je!

Gourmetten is een feestje voor groot en klein. Heerlijk genieten van allerlei verschillende soorten vlees en bijgerechten. Geen zorgen over wie er de afwas moet doen, niemand hoeft de pannetjes te schrobben. Alles gaat zo weer terug in de krat want de afwas doen wij voor je! Van vlees tot vis, van vega tot halal of allergenenvrij, alles kan!

Wat is gourmetten?

Gourmetten is samen met een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes je eigen gerechtje bereiden. Het komt waarschijnlijk uit Azië. Op tafel staan dan verschillende ingrediënten, zoals groenten, vlees, sauzen of beslag. Je kunt hierbij je eigen kleine gerecht bakken en daarna weer iets nieuws maken. Omdat wij u vooral willen ontzorgen leveren wij alles compleet bij u af, naast de gourmetpakketten die u heeft gekozen, leveren wij ook het gourmetstel met bord en bestek.

Wat leveren wij?

Men gourmet meestal binnen, en met meerdere personen, meestal vier tot zes. Wij hebben een ruim assortiment gourmetschotels voor u. Wij zorgen voor:

-Vlees, vis of vega pakketten

-De nodige salades, sauzen en brood als onderdeel van het basispakket.

-De gourmetstellen bestaande uit 2 persoon setjes met een aparte brander die met brandpasta wordt gevuld.

-Borden, bestek, servetten en opscheplepels.

Gewoon helemaal compleet. Gourmetten is vooral een gezellige bezigheid met je vrienden, familie of collega's. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Naast het leveren van alle dingen die u nodig hebt om zorgeloos te gourmetten, zorgen wij ook voor de afwas! U kunt alles vuil retour doen.

Gourmetten, steengrillen of raclette?

Gourmetten vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar er zijn wel enkele verschillen. Racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers. Kaas wordt aan een zijde verwarmd, zodat men na een tijdje een stuk gesmolten kaas van de kaas kan afschrapen. Deze wordt vervolgens gegeten met aardappels, verschillende groenten of fijne vleeswaren. Steengrillen doet men op stenen plaat, die van onderen wordt verhit. Bij gourmetten wordt juist vlees, vis en/of groente gebruikt en bakt men met kleine pannetjes.

Onze gourmetpakketten

Wij hebben 2 soorten vlees gourmetpakketten, 1 gourmetpakket vis en 1 vegetarisch pakket, 1 allgergievrij paaket, 1 halalpakket en een pakket speciaal voor kids. Het verschil in de vleespakketten zit hem in de luxe van uw pakket. Het gourmetpakket luxe heeft wat luxere vleessoorten dan het standaard. Aan u de keuze, ik lust ze allebei wel.