Hoe bestel je bij Gourmetkampioen?
Wilt u een compleet verzorgde gourmet dan bent u bij de Gourmetkampioen op het juiste adres. Een geheel verzorgde gourmet aan huis, voor een scherpe prijs, bestelt u eenvoudig online. U heeft de keuze uit verschillende pakketten en voor iedereen hebben wij een smakelijk pakket beschikbaar. Deze bestaat uit de gourmet schotel ,salades, brood, roomkruidenboter, sauzen, porseleinen borden, RVS bestek, opscheplepels, servetten én de gourmetset met 2 pannentjes en natuurlijk de nodige brandpasta.
De mogelijkheden

Gaat u gourmet bestellen? Let dan op dat u dit wel 2 dagen voor aanvang van het feest doet. Wij adviseren om, zodra u de datum weet van uw feest, de gourmetpakket(ten) te bestellen, dan reserveren wij alvast de benodigde gourmetsets voor u. U kunt altijd uw bestelling nog aanpassen tot 2 dagen voor de leverdatum.

Wilt u echter morgen of overmorgen al gaan gourmettten? En u kunt niet meer via ons bestelsysteem de gourmetpakketten bestellen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u dan waarschijnlijk nog helpen met een last minute gourmet of grillplaat. We hebben zowel schotels voor de traditionele gourmetpannetjes als ook voor elektrische grillplaten. U dient voor minimaal 4 personen gourmetpakketten te bestellen, voor de tapas grillplaat is dat voor minimaal 6 personen. Uw gasten zullen versteld staan van de hoeveelheid en de keuze. En de complimenten zijn voor u.

Andere opties en extra's

Wist u dat u naast een gourmet pakket ook een dessertbuffet of toetje kunt bestellen bij de Gourmetkampioen? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dessertproducten, denk aan; verse fruitsalade, dessertbuffet, bavarois toetjes.

Daarnaast is het ook mogelijk om extra vlees of vis bij te bestellen.