Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
 • Alles vuil retour
 • Gekoeld vervoer
 • Wij zijn slagers van huis    
 • Gratis annuleren

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
 • Bij annuleren, geld terug
 • Slagerij Versluis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Grillplaat

Wat is grillplaten?

Een grillplaat kies je als je liever op een grote plaat met iedereen bakt, dan ieder voor zich in een pannetje. Het voordeel van een grillplaat is dat als je klaar bent, je de plaat eenvoudig uit kan schakelen. Verder bak je op een grillplaat met minder boter dan in een pannetje en een grillplaat is ook eenvoudig schoon te maken tussendoor. Even het houten schrapertje eroverheen en je kunt weer verder met bakken. Je hebt wel elektriciteit nodig en ben je met een flinke groep dan is dat vaak een probleem. Je kunt niet zomaar 2 of 3 grillplaten op 1 stopcontact zetten, dan vliegt de stop er in de meterkast gegarandeerd uit. Dus ben je met een grote groep dan adviseren wij gourmet.

Wat leveren wij?

Wij leveren uw grillplaat bestelling met een groot assortiment vlees en/of visproducten, sauzen, salades, groentes om te bakken en brood met kruidenboter. En natuurlijk voldoende grillplaten en borden met bestek. Wij hebben verschillende maten grillplaten, dus afhankelijk van de groep ontvang je grote platen voor 6 personen of een wat kleinere plaat voor 4 personen. En wij halen alles weer vuil bij je op.

Onze grillplaat pakketten

Je hebt de keuze uit  verschillende griilplaat pakketten; standaard, luxe, vis en kids. Het verschil zit hem vooral in vlees, bij het luxe pakket zitten net wat meer luxere vleesproducten als bij het standaard pakket, het is maar net wat jezelf lekker vind.

Waar moet ik rekening mee houden?

Wees erop bedacht dat je zelf een verlengsnoer of een kabelhaspel regelt, en natuurlijk geaard. Rol de haspel wel volledig af en plaats maar 1 grillplaat per groep. Als je dus meerdere grillplaten ontvangt, zorg er dan voor dat de stroom verdeeld zit. Pas op, ook de buitenkant kan heet worden. Plaats op de tafel bij voorkeur niet te veel nét naast de grillplaat, alles wat er dicht bij in de buurt staat wordt namelijk ook warm.

Grillplaat KIDS
 • Kipfilet, mini slavink, mini kipsaté, 2 mini hamburgers, Rundvleessalade, knoflooksaus, satésaus, een vers eitje, stokbrood en kruidenboter. En natuurlijk de grillplaat en het bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 8,90
per persoon
Grillplaat VIS
 • Meervalfilet, tilapiafilet, zalmfilet, garnalenspies, pangasiusfilet, visspiesje, het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de grillplaat en een bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 15,98
per persoon
Grillplaat LUXE
 • Biefstuk,varkenshaasfilet, kipfilet, rundersteak, mini rundervink, mini gehakt cordon bleu, mini kipshaslick, gemarineerde lamskotelet,het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de grillplaat en een bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 16,50
per persoon
Grillplaat BASIC
 • Biefstuk,varkenshaasfilet, kipfilet, rundersteak, mini slavink, 2 mini hamburgers, mini kipshaslick,het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de grillplaat en het bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 15,50
per persoon
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol lekkernijen.

Bekijk meer >>
€ 4,50
per persoon