Vis gourmet

Vis gourmet

Welke vis is geschikt voor gourmet?

Wil je iets wat makkelijk eet, niet vet en vooral gezond is? Kies dan voor vis gourmet. Verse vis en garnalen kunnen perfect in je gourmetpannetje. Bijna alle soorten vis kunnen gebruikt worden, omdat deze maar kort hoeven te bakken.

Wil je gourmetten met vis en je weet niet welke soorten geschikt zijn? Vraag het dan aan de visboer.

Wat voor vis zit er in onze pakketten?

Enkele vissoorten die in onze visgourmet pakketten voorkomen zijn; zalm, tilapiafilet, meervalfilet, pangasiusfilet en garnalen. De meeste vissoorten marineren we. De zalmfilet houden we met voorkeur naturel. Zo kan je hem zelf nog op smaak brengen met wat zout en peper of andere kruiden.

Waar moet je op letten met gourmet vis?

Als je vis gaat kopen voor je visgourmet vraag dan of je visboer alles gelijk voor je gaat protioneren, dan hoef je zelf je handen daar niet voor vuil te maken. Al is alles zelf portioneren natuurlijk ook heel erg leuk. Bestel altijd vis zonder graat en zeker zonder vel, je kan er niet zoveel mee als er nog vel aan zit. Dat maakt het alleen maar lastig. Varieer en geniet, neem bijvoorbeeld zeebanket mee, dat zit vol met stukjes vis, inkvis, garnalen en mosselen. Ook lekker door een salade!

Hoeveel heb ik nodig?

Ik adviseer altijd vis bij een gourmet te nemen, dus naast vlees ook een gedeelte vis. Reken 1/3 van de hoeveelheid die je gebruikt voor vlees, voor vis. Neem wat verschillende soorten en ga genieten.

We hebben een groot aantal pakketten voor u geselecteerd, de keuze is reuze en alles wordt compleet met gourmetvlees, gourmetvis, salades, brood, gourmetset en brandpasta geleverd. En alles gaat weer vuil retour. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel snel via deze link.