Gourmet benodigdheden

Gourmet benodigdheden

Wat heb je nodig om te gourmetten?

Om probleemloos te kunnen gaan gourmetten heb je de volgende benodigdheden nodig.

Allereerst natuurlijk heb vlees of vis, varieer daar in. Er zijn een heleboel soorten die prima in je pannetje passen. Ik zou zelf nooit kiezen voor een vleesproduct met een bot, de enige uitzondering hierop is een lamskotelet. Omdat vlees aan bot vaak wat langer moet garen is dit niet geschikt voor de gourmet.

Daarnaast heb je natuurlijk ook saus, brood en salades nodig. En de benodigde gourmetpannetjes. Al met al, toch behoorlijk wat om rekening mee te houden. 

Wat biedt Gourmetkampioen?

Bij ons kunt u een gourmet huren vanaf minimaal vier personen. Naast het huren van de gourmet bieden wij ook verschillende gourmetpakketten aan, waarbij we niet alleen rekening houden met de vlees-, maar ook met de visliefhebbers, vegetariërs en kinderen. Gourmet verhuur is altijd inclusief borden, bestek, servetten, saus, salades en brood. Een complete gourmet, waarbij we alles komen brengen en gewoon vies weer mee terugnemen. Wanneer u dus besluit om een gourmet te huren, nemen wij u graag alle zorgen uit handen.

Vele extra’s mogelijk

Bij het huren van een gourmet zijn bij ons nog vele extra’s mogelijk. Naar wens kunt u bijvoorbeeld extra saus en salade aan uw pakket toevoegen. Wat zeker handig is, onze gourmetstellen leveren we uit in 2 persoons stellen. Of te wel, met 2 gasten heeft u 1 gourmetstel beschikbaar. Zo kunt u nog makkelijker uw vlees of vis bakken. Naast de gourmetsets hebben wij ook een assortiment met grillplaten in ons assortiment. Vind u het veiliger om op een elektrische grillplaat te bakken dan besteld u gewoon; een grillplaatpakket. Hierbij geldt ook dat we alles weer vuil mee retour nemen. Let wel op dat u niet te veel grillplaten op 1 stopcontact zet, dat kan problemen geven.

Bekijk ons uitgebreide assortiment, neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het huren van een gourmet en de bijbehorende mogelijkheden of bel ons op 0418-677374.