Goedkoop gourmetten

Goedkoop gourmetten

Goedkoop gourmetten

Gourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië. Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediënten die op tafel staan, dat wordt opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken. Het is vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers; terwijl bij gourmetten gourmetvlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood. Wij hebben een ruime keuze in goedkope gourmet en grillplaat schotels.

Goedkoop gourmetvlees te bestellen vanaf minimaal vier personen

Men gourmet meestal binnen, en met meerdere personen, meestal vier tot zes. Wij hebben ook een ruim assortiment grillplaatschotels voor u. Onze gourmetstellen bestaan uit 2 persoon setjes met een aparte brander die met brandpasta wordt gevuld. Gourmetten is vooral een gezellige bezigheid met je vrienden, familie of collega's. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Gourmetten is al enige tijd een kersttraditie in Nederland.

Gourmet ja gezellig!!

Wij hebben een groot aantal pakketten voor u geselecteerd, de keuze is reuze en alles wordt compleet met gourmetvlees, salades, brood, gourmetset en brandpasta geleverd. En alles gaat weer vuil retour.