Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    
  • Gratis annuleren

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Bij annuleren, geld terug
  • Slagerij Versluis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Sla, rauwkost en fruitsalades

Lekkere frisse gourmet salades maken uw party tot een feest. Weet u dat ook veel kinderen een lekkere salade heerlijk vinden bij de gourmet? Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor jouw een selectie gemaakt.

Wij leveren bij uw gourmet bestelling ook een rauwkost groenteschotel uit. Deze groenteschotel bevat gesneden champignons, uienringen en gesneden paprika. De groentes kan je lekker bakken in het gourmetpannetje die je bij je bestelling vind. Of maak er eens een heerlijke boerenomelet van. Wel bieden wij je tal van sla en rauwkostschotels aan. Dat is makkelijk bij je bestelling te bestellen. Zo hoef je echt nergens meer voor te zorgen. Dat doen wij voor je. En wil je je gourmetparty afsluiten met een lekkere fruitsalade of een lekker fruitspies? Wij maken het je wel heel erg makkelijk.

Fruitsalade
Salade met o.a. Galia meloen, ananas, druiven, Cantaloupe meloen, appel
Bekijk meer >>
€ 7,25
per bak
Fruitspies ca. 85 gram per 4 stuks
Spies met zomerfruit, Cantaloupe meloen, ananas, galia meloen, ananas, druif en watermeloen
Bekijk meer >>
€ 7,96
per stuk
Ijsberg sla melange

Verse slamix van ijsbergsla en rode sla en peen

Bekijk meer >>
€ 1,99
per zak
Luxe rauwkostsalade 500 gram

Frisse salade van rauwkost

Bekijk meer >>
€ 6,25
per bak
Slank-rauwkostsalade 500 gram
Bekijk meer >>
€ 4,98
per bak
Bonte slamix 200 gram
Bekijk meer >>
€ 2,49
per zak
Pastasalade 500 gram
Pasta penne salade met een Provençaalse saus
Bekijk meer >>
€ 6,16
per stuk

Lekkere frisse gourmet salades maken uw party tot een feest. Weet u dat ook veel kinderen een lekkere  salade heerlijk vinden bij de BBQ? Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor u een aantal gourmet salades geselecteerd. Wij werken liever samen met een partij die zich gekwalificieerd heeft en onze "vers" beleving en kwaliteitstandaard hanteren, dan dat we zelf daar mee aan de gang gaan. De juiste samenstelling van rauwkostsalades is een vak apart. Wij willen ook alleen maar werken met bedrijven die HACCP gecertificeerd zijn. Dit om de voedselveligiheid te kunnen garanderen. Zoals wij werken, willen we ook graag dat onze toeleveranciers werken. Wij zijn specialist op het gebied van gourmet, BBQ en buffet, daar ligt onze kracht en dat proeft u. We zijn immers slagers van huis uit.

Gourmetsalades maken je GOURMET compleet.

Verse rauwkostsalades worden steeds meer standaard bij een gourmet, we hebben een uitgebreid assortiment voor u gekozen, zo kunt heel gemakkelijk uw gourmet compleet maken met de lekkerste gourmet salades. Ook hebben we een aantal rauwkostsalades met dressing voor u geselecteerd. Kies gewoon wat u en uw gasten lekker vinden.

Verse rauwkostsalade en vers fruitsalade mag niet ontbreken.

En wat te denken van een lekkere, frisse fruitsalade. Net zo makkelijk besteld. U kunt natuurlijk ook zelf met vers fruit aan de gang gaan, maar wij bieden u een fruitsalade van rijpe vruchten, een perfecte samenstelling en heerlijk vers. Wat een absolute aanrader is zijn de fruitspiezen, lekker makkelijk en vooral ook heel erg lekker.

Met GOURMETsalades kun je verrassen.

Een lekkere slamelange maakt uw gourmet en grillplaat party wel helemaal compleet. Is gezond en lkker fris. Wij hebben sla en rauwkostmelanges met of zonder dressing.