Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Service

Volledig verzorgdService is een groot woord, ook al heeft het maar zeven letters. Wij hebben de service tegenover u op een hoog level staan. Alles draait erom om u en uw gasten een zorgeloze ervaring te bezorgen. Wij leveren daarom onze pakketten compleet af, met de door u gekozen vlees- en visproducten, salades, sauzen, stokbrood, roomkruidenboter, bord en bestek, het gourmetstel of grillplaat en alles gaat vuil mee retour. Dat bedoelen we met gourmet service, wij zorgen voor een zorgeloze gourmetparty.

Gourmet service bij de GOURMETkampioen; is echt genieten

 

Mag het iets meer zijn? Natuurlijk, maar niet in de prijs, die hebben wij op een laag niveau weten te houden. Gourmet service hoeft niet altijd duur te zijn. Daarom besteld u bij de GOURMETkampioen. Naast de genoemde food artikelen kunnen wij ook uw hele feest of bruiloft voor u verzorgen en cateren. Wij kunnen dan alle zorgen uit handen nemen en de party volledig voor u gaan verzorgen. U hoeft dan alleen nog maar te genieten en zo kunt u ook alle aandacht aan uw gasten geven. Want u geeft toch een party voor de gezelligheid, toch niet om de hele avond druk in de weer te zijn?

Ambachtelijke slagerskwaliteit bij de GOURMETkampioen, dat is pas een gourmet service.

 

Bel ons zodat wij op tijd bij u kunnen zijn op 0418-677374 of bestel deze ervaring.

Extra service

 

Weet u dat wij de gourmetparty of de grillplaat ook in uw vakantiewoning kunnen leveren. Gezellig met vrienden en familie genieten van een zorgeloze gourmetparty. Ga op zo'n korte vakantie niet lang in de keuken staan, boek gewoon een gourmetparty. Wil je een luxere en uitgebreidere grillplaat, boek dan de tapas-gourmet-party. Dat is dubbel genieten.