Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
 • Alles vuil retour
 • Gekoeld vervoer
 • Wij zijn slagers van huis    

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Gourmet Kerst

Gourmetten met kerst

Heerlijk gourmetten met Kerst. Volledig ontzorgt. 

De weken voor Kerst verlopen vaak enigszins hectisch: kerstboom optuigen, kerstpakket uitpakken, cadeautjes kopen en het kerstdiner voorbereiden. Een lekker kerstdiner is natuurlijk ook belangrijk. Gourmetten met kerst is leuk om te doen, erg gezellig en hoort echt bij Kerstmis. Het ideale gourmet kerstdiner hangt niet alleen af van de gerechten die je serveert, maar ook zeker van een leuk aangeklede tafel. Een sfeervol kerstdiner begint met een tafel die leuk aangekleed is.

De kleuren groen en rood zijn typisch voor kerst, en goed te gebruiken om een heerlijke kerstsfeer te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een tafelkleed met kerstopdruk, en maak gebruik van kerstservetten, kerstservies en meer. Denk maar aan kleine kerstkaartjes waar je de namen van je gasten op zet.

Levering met Kerst

Omdat we een weekend voor de kerst hebben dit jaar, adviseren we u de gourmetschaal in de diepvries te bewaren en 1 dag voor dat u deze wilt nuttugen de gourmetschaal in de koelkast te laten ontdooien. Omdat wij met vers vlees werken is het niet verantwoordt deze in de koelkast te bewaren. Wel bieden we de mogelijkheid om uw order te laten bezorgen op 1e of 2e kerstdag, dit tegen een vergoeding van € 12,50. U heeft dan gegarendeerd uw bestelling voor 16,30 uur in huis. Wilt u vroeger in de middag al gaan gourmetten geeft u dit dan even door.  Wij leveren alles en halen het vuil weer op!

Ook voor de kinderen

Kinderen kun je voornamelijk mee laten eten met wat je de rest van de gasten serveert, maar als ze dit echt niet lusten dan kun je ze uiteraard genoeg andere dingen laten eten. Wij hebben in ieder geval een heerlijk kids pakket samengesteld. Maar je kunt ook heel makkelijk een pannenkoekenbeslag maken waar ze mee aan de slag kunnen. Ook erg lekker: stukjes appel of peer die je bakt met wat kaneel, honing en nootjes. 

Bijgerechten voor gourmetten met Kerst

Aardappelen horen er bij, zeker voor Nederlanders. Wat je kunt doen is aardappels schillen, deze in dunne plakjes snijden en hier met uitsteekvormpjes kerstbomen uitsteken. In sommige supermarkten zijn ook al dergelijke aardappelfiguurtjes beschikbaar, dan hoef je zelf niet meer aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen om voor het gourmetten röstirondjes te nemen: deze vallen vaak ook in de smaak.

Wij hebben een groot aantal pakketten voor u geselecteerd en alles wordt compleet met gourmetvlees of vis, salades, brood, gourmetset en brandpasta geleverd. En alles gaat weer vuil retour.

Gourmet LUXE
 • Biefstuk,varkenshaasfilet, kipfilet, rundersteak, mini rundervink, 2 mini gehaktsnitsels, mini kipshaslick,het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de gourmetstellen en bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 14,98
per persoon
Gourmet BASIC
 • Biefstuk,varkenshaasfilet, kipfilet, shoarmavlees, gekruide speklapjes, mini slavink, 2 mini hamburgers, het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de gourmetstellen en bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 13,98
per persoon
Gourmet VIS
 • Meervalfilet, tilapiafilet, zalmfilet, garnalenspies, pangasiusfilet, visspiesje, het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de gourmetstellen en een bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 15,98
per persoon
Gourmet Vega
Bekijk meer >>
€ 14,50
per persoon
Gourmet Kids
 • Kipfilet, mini slavink, mini gehaktsnitsel, 2 mini hamburgers, Rundvleessalade, knoflooksaus, satésaus, een vers eitje, stokbrood en kruidenboter. En natuurlijk de gourmetpannetjes en het bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 7,98
per persoon
Mondvermaakjes dessert

Heerlijke zoetigheden voor bij de koffie, vanaf 4 personen te bestellen.

Bekijk meer >>
€ 3,98
per persoon
Grillplaat LUXE
 • Biefstuk,varkenshaasfilet, kipfilet, rundersteak, mini rundervink, mini gehakt cordon bleu, mini kipshaslick, gemarineerde lamskotelet,het basis pakket met salades en sauzen en natuurlijk de grillplaat en een bord en bestek.
Bekijk meer >>
€ 15,98
per persoon