Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Slagerij Versluis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Grillplaat

Volledig verzorgdGourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië. Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediënten die op tafel staan, dat wordt opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken. Het is vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers; terwijl bij gourmetten gourmetvlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood. Wij hebben een ruime keuze in gourmet en grillplaat schotels.

 

Grillplaat te bestellen vanaf minimaal vier personen

 

Men gourmet meestal binnen, en met meerdere personen, meestal vier tot zes. Wij hebben ook een ruim assortiment grillplaatschotels voor u. Onze gourmetstellen bestaan uit 2 persoon setjes met een aparte brander die met brandpasta wordt gevuld. Gourmetten is vooral een gezellige bezigheid met je vrienden, familie of collega's. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Gourmetten is al enige tijd een kersttraditie in Nederland.

 

Grillplaat, gewoon wat anders.

 

Wij hebben een groot aantal pakketten voor u geselecteerd, de keuze is reuze en alles wordt compleet met gourmetvlees, salades, brood, gourmetset en brandpasta geleverd. En alles gaat weer vuil retour.

Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol lekkernijen.

Bekijk meer >>
€ 4,50
per persoon
Wildgourmetschotel 300 gram
Bekijk meer >>
€ 10,98
per stuk