Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    
  • Gratis annuleren

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Bij annuleren, geld terug
  • Slagerij Versluis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Gourmet dessert

Volledig verzorgdWilt u uw maaltijd afsluiten met een lekker gourmetdessert gerecht of zelfs een compleet dessert- of ijsbuffet? Het eten van een toetje - of deftiger: dessert - na het hoofdgerecht, kan worden genuttigd om meerdere redenen. Omdat het lekker is, maar het eten van een toetje met veel zoet en vet (bijvoorbeeld in vla en ijs) geeft ook een vol en voldaan gevoel aan het einde van een maaltijd. Er zijn ook desserts die meer samengesteld zijn om de spijsvertering te bevorderen, en die de verwerking van het hoofdgerecht helpen verbeteren, zoals kaas.

Een gourmetdessert? 

Dan hebben wij een ruime keuze voor u. Wij hebben een flink aantal gerechten die in het gourmetdessert passen. Naast een bavaroistoetje tot een compleet ijsbuffet. Wij hebben het allemaal voor u. Vooral ons dessertbuffet is een knaller. Een grote hoeveelheid van lekkere kleine hapjes zoals; soesjes, bonbons, fruitspiesjes, mini tompouce, mini bavaroise toetjes, cake en diverse eclairs. Gewoon een keer genieten mag, toch? Ons dessertbuffet is al bij veel gasten in de smaak gevallen. Lekker genieten van al die zoete verrassingen.

IJsbuffet als afsluiter, knallen maar

Wilt u met een knaller uw party afsluiten dan bevelen wij u ons ijsbuffet aan. Diverse soorten ijs, hoe meer gasten er zijn hoe meer smaken ijs wij presenteren. Zorgt u wel voor wat ruimte in de diepvries? En natuurlijk zorgen we er ook voor dat er een dessertbordje en een dessertlepel bij dit pakket zit, en wij nemen natuurlijk ook hierbij alles weer vuil mee retour. Wij doen de afwas. Weet u dat wij ook een compleet ijsjesfeest voor u kunnen verzorgen, u kunt zelf uw eigen ijsje scheppen. Een geheid succes, vooral bij kinderen.

Mondvermaakjes dessert

Heerlijke zoetigheden voor bij de koffie, vanaf 4 personen te bestellen.

Bekijk meer >>
€ 3,98
per persoon
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol lekkernijen.

Bekijk meer >>
€ 4,50
per persoon
Dessertbuffet de Luxe
Bekijk meer >>
€ 4,98
per persoon