Mijn winkelwagen (0) - € 0,00
  • Alles vuil retour
  • Gekoeld vervoer
  • Wij zijn slagers van huis    
  • Gratis annuleren

 

  • Altijd bereikbaar op  0418-677374
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur.
  • Bij annuleren, geld terug
  • Slagerij Versluis
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

Dessert

Wilt u uw party afsluiten met een lekker gourmet dessert gerecht of zelfs een compleet dessert- of ijsbuffet? Dan hebben wij een ruime keuze voor u. Gewoon een keer genieten mag, toch?
Ons dessertbuffet is al bij veel gasten in de smaak gevallen. Lekker genieten van al die zoete verrassingen.
Weet u dat wij ook een compleet ijsjesfeest voor u kunnen verzorgen, u kunt zelf uw eigen ijsje scheppen. Een geheid succes, vooral bij kinderen.

Mondvermaakjes dessert

Heerlijke zoetigheden voor bij de koffie, vanaf 4 personen te bestellen.

Bekijk meer >>
€ 3,98
per persoon
Dessertbuffet de Luxe
Bekijk meer >>
€ 4,98
per persoon
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol lekkernijen.

Bekijk meer >>
€ 4,50
per persoon
IJsbuffet compleet
  • Opgemaakte ijstaarten met toppings;
Bekijk meer >>
€ 4,98
per persoon
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 60 personen

Schep je eigen ijsje!!

Bekijk meer >>
€ 80,00
per pakket

Een dessert complementeerd je maaltijd, dat weet iedereen. En dat zoiets nou ook nog eens lekker is, weet ook iedereen. Maar ja, hoeveel en wat haal je in huis, je koelkast zit al zo vol. Nou daar heeft de BBQkampioen natuurlijk ook over nagedacht. Een lekker dessert na een BBQ is gewoon lekker. Wij hebben dan ook een aantal dessert mogelijkheden voor u op de kaart gezet. Makkelijk, snel en eenvoudig te bestellen. Alles wordt, zoals u gewend bent, gekoeld bij u aan huis geleverd.. 

Vergeet niet te genieten van een dessert.

Omdat onze produktontwikkelaar een echte bourgondiër is kunt u wel nagaan dat u van ons dessert ook wel wat mag verwachten. We hebben naast de gebruikelijke bavaroissetoetjes ook een compleet bavaroissebuffet, een ijsbuffet en als klapper een dessertbuffet. Dat is een schaal vol met bonbons, toetjes, soesjes, fruitspiesjes, cake, enz. Gewoon lekker genieten is ons advies. Vooral ons ijsbuffet is een echte topper, wie wilt er nu niet een lekker bordje met 3-4 verschillende ijssoorten? Met de bijgeleverde dip maak je je ijsje helemaal af en maak je er een waar feestje van. Een bbq dessert past er altijd nog wel bij,

Een BBQdessert past er altijd nog wel bij.

Het gemak van een dessert bestellen en regelen hebben we tot onze standaard gemaakt. We willen u zo veel mogelijk ontzorgen, daarvoor kiest u ook de BBQkampioen. U wilt niet zelf nog naar de winkel toe om nog van alles en nog wat te gaan kopen en in te slaan. Nee, de BBQkampioen wilt het u zo makkkelijk mogelijk maken. Bent u met een flinke groep dan kan ons IJsjesfeest wel iets voor u zijn. Als dessert een lekker geschept handijsje is natuurlijk niet te versmaden. Je huurt ons ijsjesfeest en gaat lekker er zelf mee aan de slag, voor iedereen een lekker ijsje wat ook nog eens betaalbaar is.

 De spikkels kun je er ook nog apart bij bestellen zo wordt een ijsje eten ook een geweldig feest.

Neem als dessert een lekker ijsje.